0

Cookies

1. Ägarinformation

Danas Plads 15, kld

1915 Frederiksberg

E-post: info@amazing-kare.77-247-67-74.plesk.page

2. Denna webbplats använder cookies

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator eller. på samma sätt för att känna igen det.

Det finns ingen personlig information lagrad i våra cookies och de kan inte innehålla virus.

3. Hur man tar bort eller blockerar cookies

Sådan sletter du cookies og anden browserdata

4. Syftet med cookies på vår webbplats:

  • Spara dina inställningar.
  • Trafikmätning och statistik.
  • Inriktning och frekvenshantering av reklam.

5. Tredjeparter med tillgång till inställning av cookies

Webbplatsen använder cookies från en tredje part:

  • google.com
  • facebook.com

6. Personuppgifter

Personlig information lämnas aldrig ut till tredje part om du inte uttryckligen samtycker till den själv, och vi samlar inte in personlig information utan att du själv har gett denna information genom registrering, köp eller deltagande i en undersökning etc. Du tillhandahåller din personliga information på din egen risk.

Personlig information används för att slutföra köpet eller tjänsten som informationen samlas in med.

I den mån personuppgifter behandlas om dig har du enligt personuppgiftslagen rätt att få information om vilka personuppgifter som kan tillskrivas dig.

Om informationen eller informationen som behandlas om dig visar sig vara felaktig eller vilseledande, har du rätt att kräva att de korrigeras, raderas eller blockeras.

Du kan när som helst invända mot att information om dig behandlas.

Du kan också återkalla ditt samtycke när som helst. Du har möjlighet att klaga på behandlingen av information och uppgifter om dig. Klagomål lämnas in till Datatilsynet, jfr 58 § 2 i personuppgiftslagen. Först