0

Historia

Handla om

A. Kjærbede skapades 2016 av mig, Adam Geertsen, med en önskan att förena god kvalitet och tankeväckande design – till ett pris som de flesta kan gå med på. Grunden för varumärket är en solid ideologi som pris och kvalitet inte nödvändigtvis korrelerar.

Jag har själv varit i modebranschen i mer än 20 år och har alltid missat den prisvärda lyxen. Jag namngav märket A. Kjærbede för att Kjærbede betyder “människans beslut” i Bornholmsk, och det hänvisar till processen som jag gick när jag startade projektet.

Det krävde mycket arbete och många kritiska beslut för att nå rätt tillverkare, rätt material och design. För mig var det ett mäns beslut som behövde skapa en produkt som jag var stolt över och ville ta ansvar för.

Namnet hänvisar också till Bornholm och Danmark. Temat i Kjærbede betonar varumärkets nordiska ursprung, som också ligger till grund för designinspirationen varje säsong.

A. Kjærbede släpper en samling per år. Inspirationen hämtas från den allmänna modebilden och tidens stora trender. Detta kombinerat med en hög grad av tidlöshet och klassiska uttryck. Det väsentliga i A. Kjærbede är ett stort fokus på detaljerna, vilket också höjer kvaliteten eftersom var och en har en liten funktion och form på de enskilda solglasögonen.

A. Kjærbede är ett företag skapat med passion och kärlek, och det är fortfarande jag som hanterar de flesta processer, även om teamet har expanderat med agenter och distributörer över hela världen.

Jag hoppas att du kan känna energin i dina nya solglasögon när du packar upp dem. Vårt huvudsakliga syfte är att du är mer än nöjd med ditt köp.

De bästa och varmaste hälsningarna

Adam Geertsen

VD och grundare